Taxiul cu bomboane

tcbDaca nu ati auzit povestea Taxiului cu bomboane, merita sa va rapiti cateva minute si sa cititi articolul asta!

Am aflat de TCB de la o prietena. Ceea ce ea astepta sa fie o cursa obisnuita, s-a transformat intr-o experienta cu totul deosebita.

Domnul Cristian Roman are 54 de ani iar de 2 ani este taximetrist la Meridian. Dupa cum ii spune si numele, este taximetristul care ofera bomboane, atat calatorilor, cat si oamenilor pe care ii intalneste la semafor sau in trafic. La prima vedere ai spune ca e un om simplu, obisnuit, dar fata-i luminata de bunatate si altruism.

Acest bucurestean ofera lectii de viata calatorilor lui in fiecare zi! Ofera o bucata din sufletul lui cald fiecarui om care ii trece pragul taxiului. Nu asteapta nimic la schimb, nu creeaza vreo diversiune ca sa te duca pe drumul cel mai lung ci doar “imparte castigul cu cei ce-l ajuta sa-l dobandeasca”, cum ii place dansului sa spuna.

Si cum marinimia-i nemarginita, domnul Roman este initiatorul unei campanii caritabile pentru copiii care se trateaza in spitalele din Romania (Biblioteca pentru copii Taxiul cu bomboane), o campanie prin care ne indeamna pe toti sa donam carti pentru cei mici, internati in spitalele de pediatrie din tara, astfel ca timpul acolo sa treaca mai repede si mai placut pentru micutii bolnaviori.

Daca nimeresti in taxiul cu bomboane, risti sa te molipsesti cu voiosie si caldura cat sa-ti ajunga o iarna-ntreaga!

Advertisements

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s